Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Striktly Summer

29 augustus

Oh yes! 🔥 Voor het achtste jaar, dansen we iedere dinsdag heerlijk buiten op het Stadhuisplein in Rotterdam. Een mini vakantie van tien zwoele zomerseavonden, inclusief afterparty’s tot in de nacht.

🌴 𝗖𝗼𝗻𝗰𝗲𝗽𝘁
Geniet van de lekkerste Salsa & Bachata, in de verhouding van 50/50. Of je nu net pas begint, professioneel danst of gewoon van de gezelligheid houdt. Buiten op het Stadhuisplein en de terrassen is de sfeer gemoedelijk en warm voor alle levels 💝
👉 Note: Gratis workshop’s op 20 juni, 4 juli en 8 augustus.
👉 Note: Op dinsdag 25 juli en 1 augustus dansen we binnen, dan is het Stadhuisplein helaas bezet voor de op- en afbouw van een ander event.

🌴 𝗘𝗻𝘁𝗿𝗲𝗲
Inmiddels zijn we iets uit ons jasje gegroeit, we vinden het belangrijk om de kwaliteit te bewaren en voldoende dansruimte te behouden. Dat heeft er toe geleidt dat we vanaf dit jaar het terrein afzetten met hekken. Vol = vol.

🌴 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗮
18:30u tot 19:00u deuren open, gratis entree
19:00u tot 23:00u €6,50 entree
19:00u tot 23:00 buiten dansen
23:00 tot 01:00u afterparty’s in drie cafe’s
50/50 salsa en bachata. Met daarin de zekerheid van drie salsa en drie bachata en alle substijlen daarin. Bachata sensual, dominican? Salsa cuban? Mambo? Alles komt aan bod.

🌴 𝗔𝗳𝘁𝗲𝗿𝗽𝗮𝗿𝘁𝘆’𝘀
Direct aan het Stadhuisplein kun je terecht in drie cafe’s voor jouw favoriete dansstijl. Alle drie bezoeken? Of heen en weer, dat kan gemakkelijk door de gratis entree.
👉 Striktly Salsa & Bachata in Cafe Plein, 23:00u
👉 AFTERWORKZ Kizomba in Cafe ’t Fust, 21:00u
👉 Mama Juana Bachata in Coconuts, 23:00u

🌴 𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲
Stadhuisplein Rotterdam, ingang ter hoogte van het Stadhuis. Check www.prettigparkeren.nl voor de beste parkeermogelijkheden of kom met het OV.

🌴 𝗚𝗼𝗲𝗱 𝗼𝗺 𝘁𝗲 𝘄𝗲𝘁𝗲𝗻
•• Gratis entree voor het event start, daarna €6,50
•• Goed bereikbaar met OV, halte Stadhuisplein
•• Bewaakte garderobe en toiletten op het evenement terrein aanwezig.
•• Er wordt diverse content gemaakt, zoals video’s en foto’s. Door jouw aanwezigheid stem je automatisch in met het nemen en gebruiken hiervan. Wil je dat liever niet, meld het bij ons, dan houden we er zoveel mogelijk rekening mee.

Gegevens

Datum:
29 augustus
Evenement Categorie: